Robert-Jan Oost (1967) studeerde in 1993 af aan de Universiteit van Leiden (bedrijfsrecht en civiel recht). Sinds 1994 werkt hij als jurist en gerechtsdeurwaarder bij Boeder Incasso. Samen met Oscar Boeder geeft hij leiding aan het 30 medewerkers tellende bedrijf.

Zijn specialisme omvat het contracten- en bouwrecht. Klanten van Boeder Incasso die te maken krijgen met juridische stappen door een tegenpartij doen vaak een beroep op Robert-Jan. Hij staat hen op basis van zijn ruime ervaring en specialistische kennis bij en weet in veel gevallen hun recht te halen.

Ook wordt Robert-Jan door klanten regelmatig gevraagd om over juridische kwesties te sparren. In zijn 25-jaar omvattende loopbaan ging het vaak om relatief eenvoudige zaken die mede dankzij zijn preventieve advies tijdig konden worden afgehandeld. Maar ook om ingewikkelde procedures bij bijvoorbeeld de kantonrechter, een geschillencommissie of een Raad van Arbitrage. Vaak bleek ook de ervaring van Robert-Jan als ondernemer daarbij van grote waarde.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.: (023) 517 76 12