Een inkijkje in onze dagelijkse werkzaamheden.

Een persoon zonder geregistreerde inkomsten moest nog ruim € 10.000 betalen. Ook wilde deze persoon niet gevonden worden. Geheel onverwachts stond diegene opeens bij ons aan het loket.

In het gesprek wat volgde vertelde hij ons volmondig over van alles en nog wat. Wat voor de debiteur vast stond was dat onmogelijk de schuld, of een deel daarvan betaald kon worden. Aan het einde van het gesprek gaf betrokkene zijn visitekaartje aan onze medewerker. Van ons kreeg de persoon nog maximaal twee weken de tijd om een betalingsvoorstel te doen.

Twee weken verstreken maar helaas ontvingen wij geen betalingsvoorstel. Diverse belpogingen leverde helaas niets op. Onze afdeling executie ging op onderzoek uit. Het visitekaartje bleek hierbij behoorlijk waardevol.

Het visitekaartje kaartje bevatte een aanwijzing waarmee onze medewerker kon achterhalen wat de inkomstenbron was. Betrokkene bleek dus componist en tekstschrijver voor bekende artiesten. Daarom is één van onze deurwaarders bij Buma Stemra langs geweest om daar beslag te leggen op royalties. Na het beslag was de schuld snel betaald.

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit bericht? Aarzel niet om mij rechtstreeks te bellen op 023-5177612.

Oscar Boeder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn
WhatsApp