Met ingang van 9 mei 2018 is Oscar Boeder de nieuwe algemeen directeur van AGIN Boeder. Na 22 jaar inzet voor AGIN Boeder, waarvan de laatste 10 jaar als algemeen directeur, heeft Robert Boeder besloten dat het tijd is voor een volgende stap in zijn carrière.

Kwaliteitsstandaard in de branche

Wij nemen afscheid van een bevlogen bestuurder met een duidelijke visie. Onder Robert is AGIN Boeder de kwaliteitsstandaard in de branche geworden. Waar de KBVG-normen bijvoorbeeld spreken over een maximale responstermijn van 14 dagen heeft Robert jaren geleden besloten dat die termijn in de huidige tijd volstrekt onhoudbaar is. Bij AGIN Boeder wordt er dus direct gereageerd. En dan niet met een standaardmailtje dat we binnenkort zullen reageren maar met een inhoudelijke reactie waar de debiteuren, onze opdrachtgevers en onze partners wat mee kunnen.

Oscar Boeder en Robert-Jan Oost

Zo heeft Robert op ieder detail van onze processen zijn stempel gezet waardoor AGIN Boeder klaar is voor de toekomst. Klus geklaard en de reden voor Robert om afscheid te nemen. De directie van AGIN Boeder wordt voortgezet door Oscar Boeder en Robert-Jan Oost. Robert heeft nog niet besloten wat zijn volgende uitdaging zal zijn.

LinkedIn
WhatsApp