Wij hebben voor een van onze opdrachtgevers honderden mensen mogen verblijden met betalingen van soms wel duizenden euro’s.

Onze opdrachtgever had gelden onder zich maar het contact met de belanghebbenden was verbroken. De mensen waren onvindbaar. De oplossing was even simpel als geniaal: wij kregen de opdracht om aan alle mensen een brief te betekenen per exploot. En dat betekent dat wij dan de bevoegdheid hebben om in de Basisregistratie Personen op zoek te gaan naar de huidige verblijfplaats.

Het is een hele zoektocht geweest, maar wij hebben de meeste mensen kunnen achterhalen. Op deze manier konden wij er voor zorgen dat het geld bij de rechthebbenden terecht is gekomen.

De afgelopen weken hebben onze deurwaarders door het hele land een leuke boodschap mogen bezorgen: “Goedemiddag mevrouw, ik ben deurwaarder bij Boeder Incasso maar dit keer heb ik een positief bericht voor u: mijn opdrachtgever heeft nog geld onder zich dat van u is. U heeft recht op 1735,56 euro.”

De emoties liepen aan de deur soms hoog op. Zo is het voorgekomen dat mensen van blijdschap moesten huilen en konden velen niet geloven dat het bericht echt waar was.

Het was leuk en bijzonder om een keer met een positief bericht aan te mogen kloppen.

Oscar Boeder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen:

LinkedIn
WhatsApp