Verhuurders met een commerciële vastgoedportefeuille dragen steeds vaker het debiteurenbeheer aan ons over. Dat doen we op afstand. De klant geeft ons toegang tot haar systeem en wij monitoren of alle huurders de huur tijdig betalen. De elektronische verbinding voldoet uiteraard aan alle AVG voorschriften en veiligheidseisen. Betaalt de huurder de huur niet op tijd dan bellen wij de huurder en sturen we vanuit het systeem van de klant een herinnering of aanmaning, al naar gelang de ouderdom van de openstaande posten.

En daarmee doen wij dus het werk van een debiteurenbeheerder. De verhuurder bespaart op de loonkosten van een medewerker. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt kan de medewerker andere werkzaamheden uitvoeren.

Bijkomend voordeel is dat wij snel kunnen schakelen zodra de achterstanden oplopen. Natuurlijk gebeurt dat in overleg met de commercieel manager en met de financieel manager maar doordat wij het grootste gedeelte van de portefeuille er uit filteren hoeven die zich alleen maar te buigen over de echte probleemgevallen. Dus ook daar een flinke besparing maar dan aan tijd.

Wilt u zich ook laten ontzorgen of heeft u momenteel een vacature op de debiteurenafdeling die u niet ingevuld krijgt? Bel me, we hebben de oplossing.

Oscar Boeder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen:

LinkedIn
WhatsApp