Donderdag 5 april deed Boeder incasso mee aan de landelijke Open Deurwaarders Dag 2018. “Wie gaat daar nou heen?” was één van de reacties op het door ons geplaatste event op Facebook. En inderdaad, onze deur is niet platgelopen. Dat hadden we eerlijk gezegd ook niet verwacht. Toch kijken we tevreden terug. De mensen die wel geweest zijn waren enthousiast over ons verhaal en daarnaast ging het ons om het afgeven van een signaal. We hebben niets te verbergen over wie we zijn en wat we doen, maar schulden moeten betaald worden.

Onze dienstverlening

AGIN Boeder incasso incasseert. Vriendelijk, zonder de relatie met uw klanten te schaden of dwingend als de situatie daarom vraagt. Maar altijd binnen de maatschappelijk verantwoorde kaders en met het recht aan onze kant. Incasseren op maat, dát is Boeder incasso. In het verlengde daarvan kijken we continu naar mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren, met de Schuldenwasstraat, Incass.nl en het gebruik van chat en Whatsapp als zichtbaar resultaat.

Onze klanten

Ook volgen wij de ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet en passen het waar mogelijk toe. Het traceren en incasseren van crypto currency is daar een recent voorbeeld van. Daar informeren we onze klanten over, hier op onze website, via social media, de e-mailnieuwsbrief én tijdens de Open Dag. Graag gedaan en wat ons betreft tot volgend jaar.

LinkedIn
WhatsApp